Aandacht voor Zelf-Zorg

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Ayla's Angel

Een kennel geboren uit liefde

Ayla
geboren 05-12-2013

Na 10 jaar alleen te zijn geweest, besloot ik een hond te nemen. Jaren ervoor had ik, hartje winter, een bruine pup labrador pup gezien. Ik was op slag verliefd. Toen ik bij de betreffende fokker informeerde bleek er een wachtlijst te zijn. Geheel onverwachts werd ik in januari 2013 gebeld. Er was een teefje, haar nieuwe eigenaren hadden zich bedacht, dus mocht ik haar komen bekijken. Dat was 1 van de mooiste dagen in mijn leven. Op deze foto had ik haar voor het eerst in mijn armen. 1 februari mocht ik haar ophalen. Mijn leven is door haar voor altijd veranderd, wat ben ik haar dankbaar!
 
Ayla heeft zich ontwikkeld tot een ideale huishond. Zij is rustig van aard, een echte knuffelkont en af en toe nog steeds zo gek als een deur.

Toen ik Ayla kocht had ik er geen idee van dat ik een paar jaar later met haar zou gaan fokken. Haar zachte karakter en het plezier wat ik aan haar beleefde brachten mij op het idee om eens te proberen of zij een nestje kon krijgen.

Ons eerste nestje
04-07-2016

Het resultaat was een prachtig nestje. 3 bruine reutjes, 2 zwarte teefjes en 2 zwarte reutjes. Wat een geweldige ervaring als kraamvrouw en puppyverzorgster. Een onvergetelijk mooie tijd hebben wij samen meegemaakt, met 7 prachtige pups als resultaat.

Plaatjes