Bergdreef 40
4822 TM  Breda
mobiel 06-48494799

Aandacht voor Zelf-Zorg

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Access Bars

Reiki


Bereik een diepe vorm van ontspanning met een reikibehandeling die lichaam en geest weer in balans brengt.

  • Ervaar de helende en rustgevende werking van deze eeuwenoude Japanse methode die het zelfhelende vermogen van het lichaam vergroot.
  • Het kan je helpen bij het oplossen van fysieke, mentale en emotionele klachten.

Reiki is van oorsprong een Japanse methode waarbij er via handoplegging helende energie wordt doorgegeven. Dit is niet de energie van de gever, maar universele energie. 

Reiki geeft het natuurlijke zelf genezende vermogen van het lichaam een boost en helpt zo bij het herstellen van de natuurlijke balans. Na afloop voel jij jezelf weer heerlijk. Gun jezelf dit heerlijke moment van ontspanning!

Bij Aandacht voor Zelf-Zorg kun je ook leren hoe jij jezelf met Reiki kunt ondersteunen. Je kunt hier ontdekken hoe je op je eigen manier meer vorm kunt geven aan je leven. Hoe je dichter bij jezelf kunt komen én kunt blijven. Het is tegenwoordig lastig om nog echt de tijd te nemen voor jezelf. Het is vaker 'wat móét ik doen' in plaats van 'wat vind ik leuk om te doen'. En dat geeft stress die je geen goed doet.

Bij Aandacht voor Zelf-Zorg kun je terecht voor reikibehandelingen en -inwijdingen, voetreflex massage en emotie coaching.Er wordt altijd gekeken wat er op het moment bij je past en de behandeling kan dus ook per sessie verschillen.

Wil jij meer rust en energie krijgen? Kom dan eens langs. 


Door simpelweg de voeten te masseren kun je het hele lichaam helpen zich beter te ontspannen.
Kom eens ervaren wat het met je doet.