Bergdreef 40
4822 TM  Breda
mobiel 06-48494799

Aandacht voor Zelf-Zorg

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Helpende Honden
Honden helpen je ontspannen, anders naar je zelf te kijken, in beweging te komen en vooral ook om beter in het hier en nu te zijn.
Ik geniet zelf dagelijks van mijn 2 honden meisjes Ayla en Bibi. Het 3e honden meisje Chloe, zal vanaf midden oktober deel uit gaan maken van ons gezin.
Als jij af en toe van een hond wilt genieten en er is een goede klik, dan ben je van harte welkom om af en toe met Bibi of met beide meisjes te wandelen. Of ze eens thuis bij jou te laten logeren, alles in goed overleg natuurlijk.

Zelf biedt ik tegen betaling mijn diensten aan om voor andere honden te zorgen. Het geld wat ik hiermee verdien wordt weer gebruikt voor de zorg van mijn eigen meisjes.
30 minuten wandeling per hond € 6,00 (alleen voor Haagse Beemden, Breda)
Thuisopvang per hond, ook puppies,  € 25,00 per 24 uur of deel daarvan. Er wordt dan ook ruimschoots aandacht besteedt aan socialisering, opvoeding en training en eventueel nodige medische verzorging.

Ayla's Angel

Een kennel geboren uit liefde

Ayla
geboren 05-12-2013

Na 10 jaar alleen te zijn geweest, besloot ik een hond te nemen. Jaren ervoor had ik, hartje winter, een bruine pup labrador pup gezien. Ik was op slag verliefd. Toen ik bij de betreffende fokker informeerde bleek er een wachtlijst te zijn. Geheel onverwachts werd ik in januari 2013 gebeld. Er was een teefje, haar nieuwe eigenaren hadden zich bedacht, dus mocht ik haar komen bekijken. Dat was 1 van de mooiste dagen in mijn leven. Op deze foto had ik haar voor het eerst in mijn armen. 1 februari mocht ik haar ophalen. Mijn leven is door haar voor altijd veranderd, wat ben ik haar dankbaar!
 
Ayla heeft zich ontwikkeld tot een ideale huishond. Zij is rustig van aard, een echte knuffelkont en af en toe nog steeds zo gek als een deur.

Toen ik Ayla kocht had ik er geen idee van dat ik een paar jaar later met haar zou gaan fokken. Haar zachte karakter en het plezier wat ik aan haar beleefde brachten mij op het idee om eens te proberen of zij een nestje kon krijgen.

Ons eerste nestje
04-07-2016

Het resultaat was een prachtig nestje. 3 bruine reutjes, 2 zwarte teefjes en 2 zwarte reutjes. Wat een geweldige ervaring als kraamvrouw en puppyverzorgster. Een onvergetelijk mooie tijd hebben wij samen meegemaakt, met 7 prachtige pups als resultaat.

Onze trots Bibi

Een plaatje

Klik op deze tekst om te beginnen met bewerken. Met deze module kun je zo veel rijen toevoegen als je wilt. Ideaal voor een tijdlijn of de beschrijving van een bedrijfsproces. Klik onderaan op de groene knop met + om een nieuwe rij toe te voegen. Dubbelklik op de afbeeldingen om ze te wijzigen.